Verbeter je fotografie door 1-op-1 coaching

Het doel van deze workshop op maat is om jouw fotografie verder te ontwikkelen. Je privé-docent is beroepsfotograaf Anne van Houwelingen. Hij belt je voor een afspraak en om met je te bespreken wat je ervaringsniveau is en wat je graag wilt leren. Tijdens de workshop concentreren jullie je daarop. Zo kan je in één keer een flinke stap maken in de mooie wereld van de natuurfotografie.

Deze workshop is ook erg handig als je bijvoorbeeld net een nieuwe camera hebt gekocht met veel creatieve mogelijkheden, of als je voor het eerst op safari gaat en wilt leren hoe je wilde dieren mooi op de plaat kunt krijgen.

Haal meer uit je foto’s

Het digitale bestand dat uit je fototoestel komt, kan een veel sprankelender foto opleveren. Tijdens deze workshop op maat leer je hoe je er echte blikvangers van maakt.

Je privé-docent is beroepsfotograaf Anne van Houwelingen. Hij belt je van te voren om te bespreken wat je ervaringsniveau is en wat je wilt leren, en om een afspraak te maken voor de workshop.

Anne maakt een programma op maat voor je. Je werkt met je eigen laptop en foto's, en met je eigen software zoals Adobe Lightroom, Photoshop en/of HDR-software.

Praktische snelcursus fotografie voor beginners

Je wilt graag met ons mee op fotoreis. Maar ja, je weet nog niet zoveel van fotografie. Op onze fotoreizen krijg je persoonlijke begeleiding op je eigen niveau, maar toch...

Als je je zorgen maakt of je wel kunt meekomen met de groep, dan is deze workshop echt iets voor jou. In één dag leer je de basics van de fotografie, in theorie én in de praktijk. Hoe je een goede compositie maakt bijvoorbeeld, en wat je moet weten over de bediening van je camera. Heb je alvast een voorsprongetje. Prettig idee, toch?

Wacht dus niet langer en schrijf je in. Tip: misschien wil je vriend(in) ook wel mee? Dan betaal je minder.